Atyolu İlkokulu

WEB https://atyoluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ATYOLU MAH. ATYOLU KÜME EVLERİ ATOMU ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 141 ŞENKAYA / ERZURUM
VİZYON : *** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
MİSYON : Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.
BAŞARILAR :

Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : ulaşım köy minibüsleri ile gerçekleşmektedir.
Yerleşim Yeri : yerleşim yeri olarak köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklığı 35 km, il merkezine uzaklık 190 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :